DOMOV SOBE WELLNESS AKTIVNOSTI GALERIJA LOKACIJA CENIK REZERVACIJE IN KONTAKT
__ __ __
  • wellness
  • welnes1
  • wellness3
wellness9 welnes111 wellness310
Wordpress Gallery by WOWSlider.com v3.8

Wellness

V Pensionu Török imamo moderno opremljen prostor, namenjen razvajanju najzahtevnejših gostov. V našem wellnessu se lahko sprostite v masažni kadi, Finski savni ali pa si enostavno privoščite počitek.

Iz wellness prostora je možen tudi izhod na prostor, posebej namenjen uporabnikom wellnessa, kjer se lahko ohladijo po vročem savnanju ali masažni kadi.

 

Finska savna
Savnanje ima izredno pozitivne učinke na telo in duha. Finska savna spada med najbolj vroče, saj dosega temperaturo do 95°C in približno 10% vlažnost, ki jo lahko s polivanjem pregretih kamnov še povečujemo. Med izredno pozitivne učinke savnanaja sodijo:
-povečanje obremenitve srca za 50 - 75%, kar je primerljivo s tempom pri hitri hoji
-posprešen pretok krvi po celem telesu, kar bo predvsem razveselilo vse, ki imajo mrzle noge in jih neprestano zebe. Hkrati koža dobi 50- 70% več krvi in z njo hranilnih snovi. Rezultat je zdrava in sijoča koža.
-povečano potenje odpre kožne pore kar omogoče izločanje veliko več strupov kot običajno.
-Temperatura zraka 85°C - 95°C
-Vlažnost 10% - 15%
-Savna sprejme 5 oseb

Na savnanje naj bi gledali kot na sprostitveno aktivnost. Sprostitev nam zagotavlja prijetno okolje, kjer damo možgane na pašo, se otresemo dnevnega stresa in pomagamo organizmu, da se reši čez dan nakopičenih strupov. Obiski savne pa niso samo sprostitev, koristijo namreč tudi zdravju. Če savne še niste preizkusili kot način za sproščanje in del poti do bolj zdravega življenja, je sedaj pravi čas, da ji daste priložnost in sami ugotovite, kako se bo na to odzvalo vaše telo.

 

Masažni bazen (jacuzzi)
Vse hitrejši način življenja in obveznosti poln vsakdanjik nam pogosto onemogočata, da bi si vzeli trenutek časa zase in poskrbeli za svoje dobro počutje. Prepogosto pozabljamo, kako pomembno je, da se ob koncu napornega delovnega dne umirimo, se sprostimo in se pustimo razvajati.

V Pensionu Török vam ponujamo odlično sprostitev v modernem masažnem bazenu, kjer boste lahko pozabili na težave in skrbi, ter neizmerno uživali.
-Temperatura vode 35°C - 37°C
-Jacuzzi sprejme 5 oseb
-Možnost izbire delovanja šob
-Možnost nastavljanja jakosti šob po lastnih željah
-Možnost osvetljitve z željeno svetlobo

 

PARTNERJI:


_______________________________________________________________________________________________________________________________

PENSION TÖRÖK, Hraše 17, 4248 Lesce, Slovenia, Tel.: +386 (0)40 572 972, Fax: +386 (0)4 533 35 22, E-mail: kmetijatorokpgt@gmail.com, http://www.kmetijatorokpgt.com Copyright © 2013 Pension Török. Izdelava spletnih strani Anže Török